Duitse Kranten


kranten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Duitse Kranten
Bild
Bild.de: die seite 1 für aktuelle nachrichten aus den bereichen news, show, sport und promis.
http://www.bild.de/

Der Spiegel
Deutschlands führende nachrichtenseite. alles wichtige aus politik, wirtschaft, sport, kultur, wissenschaft, technik und mehr.
http://www.spiegel.de/

Die Tageszeitung
Die Tageszeitung
http://www.taz.de/

Die Welt
Nachrichten und aktuelle informationen und news aus politik, wirtschaft, finanzen, wetter, sport, fußball, kultur, literatur, reise und internet
http://www.welt.de/

Die Zeit
Die Zeit
http://www1.zeit.de/

Geo
Geo.de erklärt mit aufwändigen artikeln neue trends in der wissenschaft und liefert spektakuläre reise- und expeditionsberichte rund um den globus.
http://www.geo.de/

Sportpresse
Sportpresse
http://www.sportpresse.de/

Stern
Stern
http://www.stern.de/

Sued Deutsche
Nachrichten, kommentare und hintergrundberichte aus politik, kultur, wirtschaft und sport sowie aktuelles aus münchen und bayern, mit tipps zu karriere, geld, lifestyle, fitness, auto und reise nachrichten aus politik, kultur, wirtschaft und sport,
http://www.sueddeutsche.de/

Gerelateerd
 • Politie sloopt huis om zware man
  De opmerkelijkste krant van Nederland - Politie sloopt huis om zware man
 • App geeft blinden toegang tot gedrukte tekst
 • Wat moet u onthouden van dag 15 op de Spelen?
  De laatste avond in het olympische atletiektoernooi is traditioneel stof voor grootse prestaties. Tia Hellebaut kon België echter niet in een delirium brengen, dat deed Usain Bolt wel voor Jamaica. De Belgische hockeymannen sloten hun toernooi af met een knappe zege tegen Spanje, en Brazilië liet zich in de voetbalfinale verrassen door de Mexicanen.
 • Antwerpen geeft boete bij te volle brievenbus
  Inwoners van de gemeente Antwerpen die hun brievenbus niet op orde hebben kunnen binnenkort een boete op de mat verwachten. Het stadsbestuur heeft het politiereglement aangescherpt en een van de punten waarop strenger wordt gelet is de staat van de brievenbus. Zo moet de bus afsluitbaar zijn, op tijd worden geleegd en niet van ellende uit elkaar vallen, dat schrijven verschillende Belgische kranten zaterdag.
 • Wilmots speelt Vermaelen geen zwartepiet toe
  Marc Wilmots wijst erop dat hij Thomas Vermaelen geen zwartepiet toespeelt voor het tegendoelpunt van dinsdag tegen Kroatie. De bondscoach vreest dat die indruk kan ontstaan na het artikel ?Vermaelen in de fout bij doelpunt' gisteren in onze krant. ?Een verkeerde interptetatie', klinkt het. Wilmots benadrukte dat het om opbouwende kritiek ging en dus zeker niet om een speler aan de schandpaal te nagelen. Dat gaven we gisteren ook al aan.
 • Er staan 9 links op deze pagina.
  Privacybeleid